Άλλη μια πρωτοτυπία , πρωτοπορία στην Χαλκιδική από την ΕΠΣΧ . Από την επομένη αγωνιστική 6 ,7 Οκτ. 2018, σε κάθε αγώνα , ο διαιτητής θα δίνει στους προπονητές των γηπεδούχων και φιλοξενούμενων , 4 έντυπα αλλαγών , για όσες δηλαδή αλλαγές δικαιούται η κάθε ομάδα . Αν οι αλλαγές είναι λιγότερες από 4 , τα έντυπα που περισσεύουν θα επιστρέφονται στον διαιτητή στο τέλος του αγώνα .
Το έντυπο θα δίνεται στον παρατηρητή του αγώνα , αφού συμπληρωθεί από τον προπονητή της κάθε ομάδας . Ο ποδοσφαιριστής που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ,θα πηγαίνει στο κέντρο του γηπέδου . Ο παρατηρητής θα ενημερώνει τον επόπτη γραμμών για την αλλαγή και αυτός με την σειρά του τον διαιτητή , όπως ακριβώς γίνεται και στις μεγάλες κατηγορίες , στα επαγγελματικά πρωταθλήματα !
Θέλουμε την βοήθεια και κατανόηση όλων των παραγόντων , προκειμένου να επιτύχει και αυτή η ενέργεια ,που θα βοηθήσει στην γρήγορη και απρόσκοπτη λειτουργία του ποδοσφαίρου !!
Ευχαριστούμε τον όμιλο εταιριών Εδιαρογλου Ισαάκ , για αυτήν την προσφορά, όλων των εντύπων , για όλες τις ομάδες τις Χαλκιδικής !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here