ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΟ :

Η Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης της Ε.Π.Ο. συμμετέχει στην U.E.F.A. Grassroots Education Week στο πλαίσιο της συνεργασίας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με τις 55 ομοσπονδίες μέλη για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του διπλώματος U.E.F.A. C και U.E.F.A. D για Grassroots Leaders.

Αναλυτική ενημέρωση μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=50290&NewsType=21
Η uefa στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης του προπονητικού διπλώματος uefa c, πραγματοποιεί συνεχόμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια και δραστηριότητες με τη συμμετοχή όλων των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών μελών της.
www.epo.gr

 

Σε συνέχεια των ενημερώσεων της εβδομάδας Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου (23-30.9.2020 – Grassroots Week 2020 ) σας αποστέλλουμε ερευνητική μελέτη η οποία πραγματοποιήθηκε την περυσινή αγωνιστική περίοδο (2019-2020)  στο πλαίσιο του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ψυχικής Υγείας.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΕΔΡΑ και επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας και εντάσσεται στον κοινωνικό πυλώνα των προγραμμάτων της ΕΠΟ “Samefield”
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας βραβεύτηκε στο πλαίσιο των Bravo Sustain Awards 2019 και είναι υποψήφιο προς βράβευση από την UEFA στο πλαίσιο των Grassroots Awards 2020.
Ακολουθεί ο σύνδεσμος στο επίσημο website της ΕΠΟ στον οποίο μπορείτε να βρείτε την ανακοίνωση και την έρευνα.
Ο κοινωνικός χαρακτήρας των του ποδοσφαίρου και των ακαδημιών ιδιαίτερα είναι σημαντικό να προωθείται και να κοινοποιείται “ΠΑΝΤΟΥ”.