ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ !!
Από το επόμενο Σαββατοκύριακο 13-14 Νοέμβρη ,οποίος ποδοσφαιριστής δεν διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα για την συμμετοχή του στον αγώνα , ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ !
Δόθηκε ήδη προθεσμία τεσσάρων εβδομάδων (3+1) μαζί με αυτή που έρχεται !
Διαβάστε προσεκτικά τις προκηρύξεις στο παρακάτω link :
%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%bf%ce%bc%cf%8e%ce%bd-2021/
Παρακαλούμε για την τήρηση των κανόνων και ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει Διαιτητής !
ΑΡΘΡΟ 9. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
Η Ε.Π.Σ.Χ., σε συνεργασία με την επιτροπή διαιτησίας, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος, να καλυφθούν από επίσημο Διαιτητή της Ε.Δ. / Ε.Π.Σ.Χ. Ωστόσο, τα Σωματεία θα πρέπει να προνοήσουν την ύπαρξη δυο ατόμων – εκ των οποίων ο ένας θα πρέπει να παρίσταται οπωσδήποτε σε κάθε αγώνα του Σωματείου του – τα οποία θα μπορούν να διευθύνουν τους αγώνες ως Διαιτητές, στην περίπτωση που δεν θα προσέλθει για οποιοδήποτε λόγο, επίσημος Διαιτητής. Στην περίπτωση αυτή, ο Διαιτητής του αγώνα θα προκύπτει μετά από κλήρωση μεταξύ των προτεινομένων για το σκοπό αυτό από κάθε σωματείο. Η μη διεξαγωγή αγώνα λόγω έλλειψης διαιτητή συνεπάγεται την απώλεια του αγώνα και για τις δυο ομάδες.
Ο Διαιτητής πριν την έναρξη του αγώνα ελέγχει :
α) Τα δελτία ΕΠΟ ή τα «προσωρινά δελτία» των ποδοσφαιριστών, πραγματοποιώντας λεπτομερή έλεγχο ΟΛΩΝ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.
β) Τις κάρτες υγείας αθλητών.
γ) Τις βεβαιώσεις παραχώρησης από άλλες ομάδες που δεν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, κάποιων ποδοσφαιριστών αποκλειστικά και μόνο για το πρωτάθλημα υποδομών 2021 – 2022.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ !!
ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΧΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ !!