Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, σχετικά με τα δελτία αθλητικής ιδιότητας των ποδοσφαιριστών που, όπως είναι ήδη γνωστό θα αντικατασταθούν υποχρεωτικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τα νέα τύπου δελτία που θα περιλαμβάνουν ημερομηνία έναρξης και λήξης και θα είναι λευκού χρώματος, ενημερώνει – συμβουλεύει τα σωματεία – μέλη της :

Για κάθε μεταγραφή ποδοσφαιριστή που θα γίνεται από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022, θα εκδίδεται νέου τύπου δελτίο λευκού χρώματος, στο οποίο θα αναγράφεται εκτός των άλλων, η ημερομηνία έναρξης και λήξης της ισχύος του. Επομένως, για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν  μεταγραφή πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να γίνει και αντικατάσταση / επανέκδοση του δελτίου τους.

Για τους παραπάνω λόγους η Ένωση προτρέπει τα σωματεία – μέλη της, πρώτα να προβούν στην απόκτηση και παραχώρηση ( με μεταγραφή, αποδέσμευση ή επανεγγραφή ) των ποδοσφαιριστών για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην  επανέκδοση / αντικατάσταση των δελτίων των ποδοσφαιριστών που δεν θα μετακινηθούν από την ομάδα τους, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό, σπατάλη χρόνου και ( επιπλέον ) χρημάτων.

ΕΠΣ_ΓΕΝΙΚΕΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ-ΓΙΑ-ΝΕΑ-ΔΕΛΤΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ-ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here