Πρωτάθλημα 19-20 Νοε. 2022

α) Ποινές ποδοσφαιριστών – αξιωματούχων.

  1. ΤΖΟΛΑΣ Γ. – ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛ/ΤΕΙΑΣ – ΑΞ/ΧΟΣ – 1 Αγωνιστική.
  2. ΓΑΒΡΙΚΟΥΔΗΣ -ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ – 1454600 – 1 Αγωνιστική.
  3. ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ Σ. – ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ – 1503999 – 1 Αγωνιστική.
  4. ΤΙΦΤΙΚΙΔΗΣ Γ. – ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΦΛΟΓΗΤΩΝ – ΑΞ/ΧΟΣ – 1 Αγωνιστική.
  5. ΜΙΡΑΚΑ – ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΦΛΟΓΗΤΩΝ – 1401072 – 1 Αγωνιστική.
  6. ΚΥΡΙΜΛΗΣ – ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ – 1334612 – 1 Αγωνιστική.

 

β) αποφάσεις

* Μη διεξαγωγή αγώνα πρωταθλήματος Β΄ Ερ. κατ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΑΒΔΟΥ – ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ( 4η αγωνιστική – 20 Νοε. 2022 ), λόγω αδυναμίας καθόδου της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΒΑΒΔΟΥ. Κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου της ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ με τέρματα 0 – 3 και επιβάλλεται στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΑΒΔΟΥ το προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο.

Λόγω μη καθόδου σε τρίτο αγώνα πρωταθλήματος, επιβάλλεται στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΑΒΔΟΥ, ποινή οριστικής αποβολής από το πρωτάθλημα ( Κ.Α.Π. Άρθρο 17 ).

* Μη διεξαγωγή αγώνα πρωταθλήματος Κ-14, ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ, με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας. Κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου της ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΤΑΝΟΥ με τέρματα 0 – 3. Η υπαίτια, για τη μη τέλεση του αγώνα, ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΝΑΙΑΣ υποχρεούται στην καταβολή της δαπάνης διαιτησίας του αγώνα και επιπλέον επιβάλλεται σε αυτή,  η προβλεπόμενη χρηματική ποινή.

*Οι θιγόμενοι από τις αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής, διατηρούν το δικαίωμα προσφυγής στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μέσα σε πέντε ( 5 ) ημέρες από την δημοσίευσή τους και με βάση τις υπόλοιπες προβλέψεις των κανονισμών της ΕΠΟ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here