Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, θα συνεχίσει να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η ασφάλιση ΟΛΩΝ των ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται στις επίσημες διοργανώσεις της Ένωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι, τα σωματεία μπορούν να ασφαλίζουν τους ποδοσφαιριστές τους σε οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρεία της αρεσκείας τους, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα minimoum αποδεκτά όρια ασφάλισης για κάθε ποδοσφαιριστή είναι :

α) 3.000 ( τρεις χιλιάδες ) ευρώ, ανά περιστατικό νοσηλείας ή χειρουργικής επέμβασης μετά από εισαγωγή σε ιδιωτική κλινική, με μηδενική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στα συνολικά έξοδα, είτε αυτός είναι ασφαλισμένος σε δημόσιο ταμείο, είτε είναι ανασφάλιστος.

β) 600 ( εξακόσια ) ευρώ ανά περιστατικό εκτός νοσοκομείου με μηδενική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στα έξοδα, είτε αυτός είναι ασφαλισμένος σε δημόσιο ταμείο, είτε είναι ανασφάλιστος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! !

Τα σωματεία που επιθυμούν να συνάψουν σύμβαση με ασφαλιστική εταιρεία, πρέπει να προσέξουν, να πληρούνται τα ως άνω minimoum αποδεκτά όρια ασφάλισης για κάθε ποδοσφαιριστή.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο ποδοσφαιριστής αυτός, ή οι ποδοσφαιριστές αυτοί, δεν θα θεωρούνται ασφαλισμένοι και κατά συνέπεια η συμμετοχή τους σε αγώνες θα είναι αντικανονική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here