Ανακοινώνουμε παρακάτω, τα τριάντα δυο ( 32 ) σωματεία που, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κατάλογο, δικαιούνται συμμετοχής στη γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Πολυγύρου :

 

  1. Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

2. ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ

3. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

4. ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ

5. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

6. ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ

7. ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

8. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ / ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ

9. ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ

10. Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ

11. Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ

12. Π.Α.Ο. ΔΟΥΜΠΙΩΝ

13. ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

14. ΝΙΚΗ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ 2016

15. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΦΛΟΓΗΤΩΝ

16. Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ

17. ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

18. Α.Σ. ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

19. ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ

20. ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ

21. ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΜΡΑΡΑ

22. ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ

23. ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ

24. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ

25. Α.Ε.Σ. ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟΥ

26. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΑΒΔΟΥ

27. ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ

28. ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ

29. ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

30. Α.Σ. ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑ

31. ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΥΚΙΑΣ

32. ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ

 

Οδηγίες για τη συμμετοχή και ψήφο στη Γενική Συνέλευση.

 

1.- Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου σε Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής έχει κάθε αθλητικό σωματείο – μέλος που πληροί ταυτόχρονα τις παρακάτω προϋποθέσεις :

-. Φέρει ειδική αθλητική αναγνώριση.

-. Έχει εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 του ν. 4714 / 2020.

-. Συμμετείχε σε επίσημες αθλητικές διοργανώσεις με τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό αθλητών, τουλάχιστον κατά τα δυο (2) από τα τρία (3) προηγούμενα της γενικής συνέλευσης έτη, συμπεριλαμβανομένου του έτους διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης, με όσους κατ’ ελάχιστον αθλητές απαιτούνται από τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου για την κανονική συμμετοχή σε επίσημους αγώνες και σε κάθε περίπτωση με τουλάχιστον δώδεκα ( 12 ) αθλητές, ανά έτος.

Ως συμμετοχή νοείται η χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή σε αγώνα και όχι η απλή αναγραφή του στο φύλλο αγώνος.

2.- Κάθε σωματείο – μέλος ορίζει, με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής ή του διοικητικού του συμβουλίου, τον αντιπρόσωπο που θα το εκπροσωπήσει στη Γενική Συνέλευση και έναν αναπληρωτή του. Ο αντιπρόσωπος  του σωματείου και ο αναπληρωτής του πρέπει να είναι τακτικά μέλη του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σωματείου που έχουν δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

3.- Η συμμετοχή των αντιπροσώπων στη γενική συνέλευση γνωστοποιείται στην Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής  με έγγραφο. Το ειδικό πληρεξούσιο έγγραφο του αντιπροσωπευόμενου σωματείου – μέλους σύμφωνα με το σχέδιο που έχει διανεμηθεί, κατατίθεται στη γραμματεία της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής  το αργότερο τρεις (3) ημέρες πριν τη σύγκληση της γενικής συνέλευσης, δηλαδή μέχρι την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 και ώρα 14:00. Έγκυρη είναι η αποστολή που γίνεται με τηλεομοιοτυπία ( fax ) ή με mail στον επίσημο λογαριασμό της Ένωσης , με μορφή αρχείου pdf. Σε περίπτωση αμφισβήτησης, μπορεί να ζητηθούν έγγραφα που αποδεικνύουν την εκλογή του αντιπροσώπου στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, καθώς και την ιδιότητά του σε αυτό.