Παρουσία του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής κ. Σταύρου Σαρηγιαννίδη, του εντεταλμένου συμβούλου κ. Νικόλαου Παπαοικονόμου και των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου 2019, η ομιλία της Αθλητικής Ψυχολόγου κας Ρέρα Ειρήνης στους εν ενεργεία διαιτητές της ‘Ενωσής μας.

Η Ψυχολόγος με ανάλυση κατέγραψε τις καταστάσεις που πρόκειται να συναντήσει και να αντιμετωπίσει ένας διαιτητής πριν κατά την διάρκεια και μετά το πέρας ενός αγώνα,  την ψυχολογία που πρέπει να τον διακατέχει για να μπορέσει να ανταπεξέλθει και φυσικά την προετοιμασία που χρειάζεται γι’αυτό.

Υπήρξε διαλογική συζήτηση με ερωτήσεις και απαντήσεις εκατέρωθεν και το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι διαιτητές ήταν τεράστιο.

Τα αποτελέσματα τέτοιων συναντήσεων είναι πάντοτε ευεργετικά και συμβάλουν χωρίς αμφιβολία στην πρόοδο του ποδοσφαίρου μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Αθλητική Ψυχολόγο κα Ειρήνη Ρέρα για την ανταπόκριση της στο κάλεσμα της Ένωσης μας και για τις πολύτιμες γνώσεις που προσέφερε στους διαιτητές μας. Ευελπιστούμε ότι μελλοντικά θα ανταποκριθεί και πάλι σε νέο κάλεσμα μας.