ΚΑΛΕΣΜΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   ΠΡΟΣ  ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ  ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ( ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ) ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Ε.Π.Σ.Χ.) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (Ε.Δ.) ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Χ. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Σ.Δ.Π.Χ.) ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

 

Καλούνται οι παράγοντες των ποδοσφαιρικών σωματείων της ΕΠΣΧ  να συνομιλήσουν με τους νέους και νέες με ηλικία από 16 ως 35 ετών και ιδίως με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου  της περιοχής τους, προκειμένου να φοιτήσουν στη Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Ε.Δ. της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Π. Χαλκιδικής. Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη Σχολή Διαιτησίας έως την 5η Δεκεμβρίου 2017 ( Τρίτη ). Οι αιτήσεις για τη Σχολή γίνονται και τηλεφωνικά στην Ένωση. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις αίθουσες των γραφείων της Ε.Π.Σ.Χ. και του Σ.Δ.Π.Χ. στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Δίνεται λοιπόν η ευκαιρία σε όσους και όσες αγαπούν το ποδόσφαιρο να φοιτήσουν  στη Σχολή Διαιτησίας , να ονομαστούν  Διαιτητές Ποδοσφαίρου και φυσικά να αγωνίζονται στα γήπεδα της Χαλκιδικής και όχι μόνο. Το  όφελος για το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής θα είναι πολλαπλό και θα καταλήγει στα ίδια τα σωματεία, φυσικά με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Τηλέφωνα επικοινωνίας 23710 22609 και 6948 362392, Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00, ή στο fb<< Ε.Σ.Π. Χαλκιδικής>>ή στο fb <<Σ.Δ.Π. Χαλκιδικής Έδρα Πολύγυρος>>. Παράλληλα η Ε.Π.Σ.Χ. διαθέτει και site για πλήρη ενημέρωση σας ( epshalkidikis.gr ). Η Ε.Π.Σ.Χ. και ο Σ.Δ.Π.Χ. στεγάζονται στα ιδιόκτητα γραφεία τους στην οδό Αλ. Παπαδιαμάντη 2 (ημιώροφος) στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ !!!