Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής υπενθυμίζει στα σωματεία – μέλη της ότι σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, εκπνέει η προθεσμία για τη «δημιουργία λογαριασμού» για το κάθε σωματείο με σκοπό τη χορήγηση από τη γενική γραμματεία αθλητισμού της «ειδικής αθλητικής αναγνώρισης».

Στην αρχική σελίδα του gga.gov.gr στη μέση και ελαφρώς δεξιά, υπάρχει εικονίδιο με μπλε φόντο και λευκά γράμματα . . . «ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ».

Σε αυτό το εικονίδιο πρέπει να εισέλθει ο νόμιμος εκπρόσωπος του κάθε σωματείου και, στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει άλλο εικονίδιο,»ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ».

Εκεί, αφού εισέλθει με τον μοναδικό κωδικό της Γ.Γ.Α. για το κάθε σωματείο ( Δυο κεφαλαία Ελληνικά γράμματα και δυο αριθμοί ), θα καταχωρήσει και ένα mail επικοινωνίας, στο οποίο θα λάβει ένα «one time login link» για την είσοδό του στο σύστημα, απ’ όπου θα μπορεί να ορίσει τους κωδικούς πρόσβασης για το σωματείο του.

Αφού ολοκληρωθεί η προεγγραφή του σωματείου, στη συνέχεια ο νόμιμος εκπρόσωπος θα πρέπει να καταχωρήσει όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που θα του ζητηθούν.

Σωματείο που αγνοεί τον κωδικό της Γ.Γ.Α., μπορεί να τον πληροφορηθεί τηλεφωνικώς από τη γραμματεία της Ένωσης 23710 22609.