Παρόλο που τελείωσαν οι υποχρεώσεις των μικτών μας , το τριήμερο Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή :16 – 17 – και  18 Ιούνη, οι ομάδες μας θα ταξιδέψουν στην Αθήνα προκειμένου να  συμμετάσχουν  τους σε κάποια φιλικά με τις αντίστοιχες ομάδες της ΑΕΚ . Επίσης , την Παρασκευή 16 Ιουνίου οι μικτές μας θα παρακολουθήσουν μέσω της ΕΠΣΧ , με προσκλήσεις , τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας για τα προκριματικά του EURO 2024 και θα ζήσουν και αυτήν την εμπειρία !

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής :

Παρασκευή 16/6 και ώρα 10:45 : Αναχώρηση με Λεωφορείο από το πρατήριο καυσίμων KAOIL ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ στα Νέα Μουδανιά με προορισμό την ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ στην  Αθήνα , όπου οι ομάδες μας με τους συνοδούς τους θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής μας !

Σάββατο 17/6 ώρα 14:30 : Φιλικός αγώνας με Κ 14 της Α.Ε.Κ

Ώρα : 16:30 Φιλικός αγώνας με Κ 16 της Α.Ε.Κ

Κυριακή 18/6 ώρα 12:15 : Φιλικός αγώνας της Κ 14 με ομάδα του δικτύου της Α.Ε.Κ

ώρα 14:00 : Φιλικός αγώνας της Κ 16 με ομάδα του δικτύου της Α.Ε.Κ

Μετά το τέλος των αγώνων αναχώρηση για Χαλκιδική και πάλι στο πρατήριο καυσίμων KAOIL ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ στα Νέα Μουδανιά .

Παρακαλούνται οι αθλητές να έχουν μαζί τους καλαμίδες και την κάρτα υγείας . Επίσης να φορούν  τα ρούχα της Ένωσης ! Μη ξεχνάμε , είμαστε ομάδα !

Συνεχίζουμε πάντα δίπλα στα παιδιά μας , το μέλλον του τόπου μας! Καλό ταξίδι και καλή επιτυχία !

Έτσι θα κλείσει μία  χρονιά που καλύτερη της δεν υπήρξε ποτέ για τις μικτές μας ,καθώς η Κ 14 κατάφερε να φτάσει στις 8 καλύτερες ομάδες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων ! Τα λόγια περισσεύουν !

Αξίζει να δώσουμε και πάλι συγχαρητήρια σε : Προπονητές των Μικτών μας Κ Κ Κουτσουρέ Βαγγέλη , Λαφαντάρη Λευτέρη , προπονητές των ομάδων που οι αθλητές των πλαισίωσαν τις μικτές μας ,διοικήσεις των ομάδων , φιλάθλους , γονείς , συνοδούς , μέλη της επιτροπής υποδομών του Νομού μας Κ Κ Διαμαντούδη Αθανάσιο , Ράπτη Βασίλειο , Τζιμητρέα Κων/νο , Γκαβό Παναγιώτη !

Ευχαριστούμε επίσης  τον όμιλο εταιρειών ”SANI IKOS GROUP” που είναι πάντα δίπλα μας , εδώ και δύο χρόνια και στηρίζει τα τμήματα υποδομών την Ένωσής μας !

Εκ μέρους της Επιτροπής υποδομών της ΕΠΣΧ

Εδιάρογλου Ισαάκ

Αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΧ – Πρόεδρος επιτροπής υποδομών .