«Ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση υπεύθυνων ομάδων και ακαδημιών, γονέων και εθελοντών, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στις 23 και 24 Μαρτίου από την ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Ειδικότερα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχεδίασε τη λειτουργία 12ωρων Σχολών UEFA D (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), συνδυάζοντας την παρουσίαση θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων – αγώνων για ηλικίες κάτω των 12 ετών.

Προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, κώδικας συμπεριφοράς, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία και παρακίνηση νέων αθλητών είναι ανάμεσα στα θέματα των επιμορφωτικών σεμιναρίων, με την Ομοσπονδία να στοχεύει στην ενιαία εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας.

Η συμμετοχή των ατόμων που θέλησαν να παρακολουθήσουν την Σχολή UEFA D’ ήταν μεγάλη.Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι παρευρισκόμενοι ακόμα μεγαλύτερο.Η διδασκαλία και παρουσίαση των εκπαιδευτικών μας ενδιαφέρουσα και καθηλωτική.

Ιδαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε

Τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Χαλκιδικής κ. Σαρηγιαννίδη Σταύρο για την ενεργητικότητά του και την προσπάθεια να εισαγάγει καινοτόμα προγράμματα για την καλύτερη λειτουργία και οργάνωση των Σωματείων.

Τους Εκπαιδευτικούς :

κ. ΚΥΡΑΝΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΟ

κ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

κ. ΜΕΤΑΞΑ ΘΩΜΑ

κ. ΥΦΑΝΤΙΔΗ ΑΧΙΛΛΕΑ

Για το εξαίρετο έργο, το ενδιαφέρον μάθημα και την όμορφη παρουσίαση των θεμάτων που ενθουσίασαν κάθε παρευρισκόμενο.

Τους συμμετέχοντες οι οποίοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σεμινάριο και είχαν μία πολύ όμορφη συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια που μας πρόσφεραν αφιλοκερδώς τον κ. Γεωργακούδη Μιχάλη και τα Τμήματα  Υποδομών της  ”ΝΙΚΗΣ” ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ καθώς ήταν δίπλα μας σε οτιδήποτε κι αν χρειαστήκαμε ώστε να γίνει η διοργάνωση αυτή.

Τέλος, τον Δήμαρχο κ. Ζωγράφο Αστέριο ο οποίος για ακόμα μια φορά     ήταν κοντά στην ΕΠΣ Χαλκιδικής παραχωρώντας το Κλειστό Θέατρο Πολυγύρου όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή μας.