Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, με αφορμή την αποχώρηση του διαιτητή μας κ. Απόστολου Σημαιάκη από την ενεργό δράση, ανακοινώνει :

Ο Αποστόλης Σημαιάκης μπήκε στο χώρο της διαιτησίας της Χαλκιδικής πριν από 15 περίπου χρόνια, δειλά – δειλά στην αρχή, με περισσότερη πίστη και αυτοπεποίθηση στη συνέχεια και προς το κλείσιμο της καριέρας του με περισσή σοφία και σεβασμό στο ποδόσφαιρο και τον «κόσμο» του γενικότερα.

Όλα αυτά τα χρόνια, κοσμούσε το χώρο του ποδοσφαίρου με την παρουσία του, ήταν παρών όποτε χρειάστηκε, σε «καυτούς» αγώνες, ακόμη και σε αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα και οπωσδήποτε ήταν και αυτός ένα κομμάτι του Χαλκιδικιώτικου ποδοσφαίρου της τελευταίας δεκαπενταετίας.

Αν και πιστεύουμε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση νωρίς, θεωρώντας ότι είχε κι΄ άλλα να προσφέρει, ιδιαίτερα στους νέους διαιτητές που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο, η απόφασή του είναι απολύτως σεβαστή.

Τον Ευχαριστούμε θερμά, για όλα όσα προσέφερε στη διαιτησία και στο ποδόσφαιρο, για την ποδοσφαιρική – διαιτητική του αξία, το θάρρος και τη στιβαρότητα που εξέπεμπε στους αγώνες, το ήθος του και την αξιοπρέπειά του και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή τύχη στην προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή.

Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής