Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με αφορμή την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας,
αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί από βάθους καρδιάς, τους άξιους εκπροσώπους μας στο ανώτατο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Χώρας, τον Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ και τον ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ.
Ο μεν Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ, κατέλαβε τη 2η θέση – με μόνο δυο βαθμούς διαφορά από την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ – και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους αγώνες κατάταξης με αντίπαλο κάποια άλλη δευτεραθλήτρια ομάδα άλλου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και φυσικά την προοπτική ανόδου στη Football League τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ο δε άλλος εκπρόσωπός μας ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ, πραγματοποίησε εξίσου καλή πορεία, κατέλαβε την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 3 βαθμούς διαφορά από τη 2η προνομιούχο θέση και 7 βαθμούς διαφορά από την  5η θέση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, μετά την περσινή εκπληκτική πορεία του στο ίδιο πρωτάθλημα, για μεγάλο χρονικό διάστημα ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ οδηγούσε την κούρσα του 2ου ομίλου, που όπως όλοι γνωρίζουν είναι ο πιο ανταγωνιστικός όμιλος της κατηγορίας του . . .
Θερμά συγχαρητήρια στα προπονητικά τιμ και στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, για το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που παρουσίασαν, στους φιλάθλους τους για το δυναμικό παρών τους στους εντός και εκτός έδρας αγώνες και βεβαίως στις διοικήσεις τους, για τη συνολικά άκρως επιτυχημένη εκπροσώπηση της Ένωσής μας στα Εθνικά πρωταθλήματα, μια εκπροσώπηση που τα τελευταία χρόνια, είτε ήταν τυπική είτε δεν υπήρχε . . .
Η Χαλκιδική πλέον αλλάζει σελίδα.
Τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα εκπροσωπείται από τρεις ομάδες στα Εθνικά πρωταθλήματα, με τις προοπτικές να ανοίγονται και για εκπροσώπηση στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Ο πρόεδρος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής εύχονται στους εκπροσώπους μας στα Εθνικά πρωταθλήματα, καλή συνέχεια και ευόδωση των προσπαθειών τους, δεσμευόμενοι παράλληλα, να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στη διάθεση τους . . .
Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη μεγάλη σας συμβολή, στην αναβάθμιση του επιπέδου του Χαλκιδικιώτικου ποδοσφαίρου, Μπράβο σας ! ! ! . . .
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here