Πραγματοποιήθηκε  την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 στις ” Έξι Βρύσες” στον Πολύγυρο Χαλκιδικής η κλήρωση των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣΧ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020. Της κλήρωσης προηγήθηκαν οι βραβεύσεις στις πρωταθλήτριες ομάδες των Kατηγοριών της προηγούμενης περιόδου και των πρώτων σκόρερς. Τα κύπελλα και τα έπαθλα στους ποδοσφαιριστές απένειμαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος Ευάγγελος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ. Σταύρος Σαρηγιαννίδης και τα μέλη της Ε.Ε της Ένωσης.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό στους εκπροσώπους των ομάδων απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης, ο οποίος μίλησε για τους δύσκολους καιρούς που διανύει το ελληνικό ποδόσφαιρο και την προσπάθεια που καταβάλουν τα Σωματεία ώστε διατηρήσουν το θεσμό αυτό.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Γραμμένος Ευάγγελος ,επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης, ο οποίος ευχήθηκε μία ομαλή και χωρίς τραυματισμούς ποδοσφαιρική χρονιά και έδωσε την υπόσχεση πως θα είναι στο πλευρό της ΕΠΣΧ σε οτιδήποτε χρειαστεί, γιατί είναι μία Ένωση που έχει στόχο να αναβαθμίσει το ποδόσφαιρο .

Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο Ευάγγελο καθώς και στον Π.Ο Τρίγλιας για την άνοδο του στην FOOTBALL LEAGUE.Κύπελλα απονεμήθηκαν στις πρωταθλήτριες ομάδες της Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας (Νέος ΠΟΝ Καλλικράτειας, Αετός Βαρβάρας , Ηρακλής Ν. Φώκαιας και Ηρακλής Μ. Παναγίας) και στους σκόρερς (Σα’ι’τιώτης Γεώργιος Α’ ,Ραμιώτης Άγγελος Β’ και Πέργουλης Ευάγγελος Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας).

Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία για την παρουσία τους και ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους.