Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2022 στο Ξενοδοχείο » Portes Lithos Resort» στην Ποτίδαια Χαλκιδικής η κλήρωση των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣΧ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό στους εκπροσώπους των ομάδων και σε όλους τους επίτιμους καλεσμένους απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σταύρος Σαρηγιαννίδης, ο οποίος μίλησε για τους δύσκολους καιρούς που διανύει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν τα Σωματεία για την εγγραφή τους στο Μητρώο της ΓΓΑ, μίλησε για το κομμάτι των προπονητών και την σχολή UEFA B’ που επρόκειτο να διοργανωθεί από την ΕΠΣ Χαλκιδικής σε συνεργασία της ΕΠΟ ,αναφέρθηκε στην σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και στην προσφορά του Ελληνικού Χρυσού εφοδιάζοντας την Ένωση με σημαντικό αριθμό απινιδιτών και τέλος τόνισε ότι το μέλλον του ποδοσφαίρου είναι τα παιδιά και πρέπει να δοθεί βαρύτητα στα Τμήματα Υποδομών.
Ακολούθησαν βραβεύσεις, δόθηκαν κύπελλα στις ”πρωταθλήτριες” ομάδες για την άνοδό τους: ”Α.Ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ” , ” ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ” , ”ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ” καθώς και στις ομάδες που προβιβάστηκαν: ” Α.Ο ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ” , ”ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ”, ”ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ” , ” ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ” και ” Α.Ο ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ”. Επίσης βραβεύτηκαν οι σκόρερς : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΗΣΗΣ(Φοίνιξ Νικήτης), REXHEP QOSJA(Θερμαϊκός Πορταριάς), ΣΙΟΥΖΟΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΑΟ Σημάντρων) και ΜΑΝΩΛΑΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Τορωναίος Συκιάς).
Τιμητική πλακέτα προσφέρθηκε στον κ. Τσαλδάρη Ανδρέα για την πολύτιμη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής, στον κ. Στεργιούδα Τριαντάφυλλο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο (λόγω απουσίας την παρέλαβε το Σωματείο του Θερμαϊκού Πορταριάς). Επίσης τιμητική πλακέτα δόθηκε στον Όμιλο ”SANI-IKOS GROUP”, χορηγός των Τμημάτων Υποδομών της ΕΠΣ Χαλκιδικής και στην επιχείρηση ”ΙΩΑΚΕΙΜ ΤΣΙΝΑΣ olives” χορηγός Κυπέλλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής.
Το παρών στην εκδήλωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργου, ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας ,Καρράς Εμμανουήλ, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Πολυγύρου, Ζαγγίλας Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Σιθωνίας ,Ζήσιος Βασίλης, ο Πρόεδρος Αθλητισμού Οργανισμού Προποντίδας ,Σαρόγλου Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ ,Πασσαλής Γεώργιος , ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και Πολιτευτής της ΝΔ ,Γρηγόρης Τάσιος, ο Πολιτευτής της ΝΔ ,Καρανάσιος Ευθύμιος, ο Πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Χαλ/κής ,Ράπτης Βασίλειος και ο Διευθυντής marketing του ”SANI – IKOS GROUP” κ. Κρομμύδας Φάνης .
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα Σωματεία της Ε.Π.Σ.Χ. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιάννη Γιώργου ,Αντιπεριφερειάρχη Κ. Μακεδονίας και τον κ. Τάσιο Γρηγόρη ,Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και Πολιτευτής της ΝΔ για την βοήθεια στην διοργάνωση της εκδήλωσης και το ξενοδοχείο ”PORTES LITHOS RESORT” για την όμορφη φιλοξενία.

 

                                                                      ” Ομιλίες ”

 

      

 

                                                        ” Απονομές – Βραβεύσεις ”