Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής χθες , Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 , στον Πολύγυρο έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα με την παρουσία των ποδοσφαιριστών των Μικτών Ομάδων, Κ-16 και Κ-14 της ΕΠΣΧ .

Ο χώρος ήταν γεμάτος από παιδιά τα οποία είχαν ηθικό ακμαιότατο διότι είχαν προσθέσει  δύο ακόμα νίκες , λίγες ώρες πριν , έπειτα από αναμέτρησή τους με την ΕΠΣ Κιλκίς. Οι Μικτές της ΕΠΣ Χαλκιδικής βαθμολογικά βρίσκονται στην πρώτη θέση τόσο στο Κ-16 όσο και στο Κ-14, αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας των ποδοσφαιριστών, προπονητών και γονέων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧ, κ. Σαρηγιαννίδης Σταύρος, ο Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομών και των Μικτών Ομάδων, κ Εδιάρογλου Ισαάκ, μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΧ και οι Προπονητές των Μικτών, κ. Κουτσουρές Ευάγγελος και κ. Λαφαντάρης Ελευθέριος.

Επίσης την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Ζαγγίλας Δημήτριος, Αντιδήμαρχος του Δήμου Πολυγύρου, ο κ. Φυλαχτός Χρήστος και πολλοί γονείς , συνοδοιπόροι στην προσπάθεια των παιδιών τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα. Αβέρη Μαρία ,πρόεδρο Κοινωφελούς Επιχείρησης στον Δήμο Πολυγύρου, για την προσφορά της βασιλόπιτας.

Στους ποδοσφαιριστές, Μπαλτζή Βασίλειο της Κ-14 και στον Βελβελίδη Χρήστο της Κ-16, που κέρδισαν το φλουρί δόθηκε από μία μπάλα , προσφορά της Εταιρείας ”OXIA Αθλητική Εμπορική” και από μία στολή της ομάδας της αρεσκείας τους δώρο από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση ”ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ” στην Βαρβάρα Χαλκιδικής για την προσφορά δύο δωρεάν γευμάτων στις οικογένειες των τυχερών ποδοσφαιριστών που κέρδισαν το φλουρί.

Να ευχηθούμε στους ”τυχερούς της βασιλόπιτας” αλλά και σε όλα τα παιδιά των Μικτών της ΕΠΣ Χαλκιδικής  υγεία , καλοτυχία , ευημερία ,προσωπική και ποδοσφαιρική πρόοδο.