Ένα πλούσιο  σε εμπειρίες,  διήμερο , έζησαν οι ποδοσφαιριστές των μεικτών ομάδων της Ένωσης μας ,την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2020 στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης στα Πηγάδια της Ξάνθης , καθώς αγωνίστηκαν για την 5η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, με τις αντίστοιχες ομάδες της Ένωσης της Ξάνθης !

Η αναχώρηση των ομάδων μας έγινε με λεωφορείο από Βόρεια Χαλκιδική, το απόγευμα της Παρασκευής και το βράδυ γύρω στις 9 η αποστολή έφτασε στο ξενοδοχείο . Πήρε το δείπνο της και έπειτα κόψαμε την πίτα και για τις 2 ομάδες . Οι δυο  τυχεροί που πήραν ως δώρο από την Ένωση από 1 μπάλα , ήταν ο Μαρτιγάκης Στέλιος από την Κ12 και Ντρομπάι Ερβίς και την Κ14 . Επίσης κόπηκε άλλη μια πίτα , προσφορά του Κ. Ράπτη Βασιλείου ,Προέδρου του συνδέσμου διαιτητών , για τα μέλη των υποδομών της ΕΠΣΧ , τους προπονητές , και τον  σύνδεσμο . Τυχερός ήταν ο Κ. Τζιμητρέας  Κ., υπεύθυνος υποδομών της ΕΠΣΧ, ο οποίος πήρε ως δώρο από τον Κ. Ράπτη ένα βιβλίο με θέμα Αθλητισμός και παιδί .  Από ένα ίδιο βιβλίο έδωσε στους προπονητές Κ.Κουτσουρέ και Κ.Λαφαντάρη , όπως και στον Κ.Εδιαρογλου Ισ. υπεύθυνο υποδομών της ΕΠΣΧ . Τέλος να πούμε ότι έδωσε ως δώρο από ένα βιβλίο στους τυχερούς αθλητές που κέρδισαν το φλουρί ! Έπειτα τα παιδιά πήγαν στα δωμάτια τους για τον νυχτερινό τους ύπνο . Το πρωί του Σαββάτου πήραν το πρωινό τους και πήγαν στο γήπεδο που ήταν δίπλα στο ξενοδοχείο για τους αγώνες .Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις άριστες !

Η Κ12 αγωνίστηκε πρώτα, στις 11 η ώρα  και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 , αλλά πάρα την ήττα ,έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο  και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα . Είχε πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα αλλά δεν ευτύχισε . Από λάθος της άμυνας δέχτηκε την ισοφάριση και με γκολ οφσάιντ δέχτηκε και 2ο τέρμα και ηττήθηκε . Ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε εμείς , το έκανε η αντίπαλη ομάδα !

Η Κ14  αγωνίστηκε στις 12.30 και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 . Δεν δόθηκαν περιθώρια για κάποιο θετικό αποτέλεσμα καθώς από το 10ο λεπτό δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα και παίζαμε με 10 παίχτες για το υπόλοιπο του αγώνα . Η πίεση ήταν συνεχής από τους παίχτες της Ξάνθης , παρόλα ταύτα δεχτήκαμε ένα τέρμα στο 1ο ημίχρονο και 2 στο δεύτερο ,πάρα του ότι η ομάδα μας στάθηκε καλύτερα στο 2ο ημίχρονο !!

Να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια , τους προπονητές των ομάδων , τους γονείς των παιδιών , που δεν ήταν λίγοι και  που ήταν δίπλα στις ομάδες και χειροκρότησαν την προσπάθεια , τον Κ. Ράπτη για την βοήθεια που παρέχει στην επιτροπή υποδομών της ΕΠΣΧ , τους προπονητές των ομάδων που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές των μεικτών και τους παροτρύνουν να πλαισιώνουν τις ενωσιακές ομάδες.

Ευχαριστούμε τέλος τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου Le chalet, Κ. Τζώρτζη Δημοσθένη για την άψογη φιλοξενία .