Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι η έναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος Νέων, μετατίθεται για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017. Καλούνται όλα τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή, να επισπεύσουν τις διαδικασίες έκδοσης των δελτίων τους ( προσωρινά ή δελτία ΕΠΟ ) και των καταστάσεων υγείας ώστε να είναι έτοιμοι κατά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι για έκδοση προσωρινού δελτίου απαιτούνται :

  • Για τους έλληνες ποδοσφαιριστές : πιστοποιητικό γέννησης ( ή ταυτοπροσωπίας ) με επικολλημένη ( και σφραγισμένη ) φωτογραφία, άλλη μια φωτογραφία και 5 ευρώ.
  • Οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές : Πιστοποιητικό γέννησης, ταυτότητα ή διαβατήριο, από τα οποία να προκύπτουν όλα τα ακριβή προσωπικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή, μια φωτογραφία επιπλέον και 5 ευρώ.

 

Για έκδοση δελτίου ΕΠΟ ελλήνων ποδοσφαιριστών, αίτηση μεταβολών ΠΛΗΡΩΣ συμπληρωμένη σφραγισμένη και υπογεγραμμένη και πιστοποιητικό γέννησης με φωτογραφία επικολλημένη με σφραγίδα της αρχής που το εκδίδει, ή, για τους άνω των 12 ετών, ακριβές φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. Επιπλέον, μια φωτογραφία όμοια με αυτή στην αίτηση μεταβολών για να μπει στο δελτίο μετά την έκδοσή του και είκοσι ευρώ.