Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών της ΕΠΣ Χαλκιδικής, την Κυριακή 2 Ιουνίου στην Γαλάτιστα, που ήταν αφιερωμένο στο σύλλογο ΑμεΑ, “Η Αγάπη”, καθώς προσήλθαν οι 35 από τις 36 ομάδες. Ο καιρός όμως μας τα χάλασε και γύρω στις 12 το μεσημέρι, το τουρνουά διεκόπη λόγω έντονης βροχόπτωσης !
Η ΕΠΣ Χαλκιδικής και η Επιτροπή υποδομών προτίθεται να το συνεχίσει από εκεί που σταματάτησε. Έτσι λοιπόν προτείνει την επανάληψη του, το Σάββατο στις 8 Ιουνίου 2019 και πάλι στην Γαλάτιστα !
Θα επικοινωνήσουμε με όλους τους υπεύθυνους των ακαδημιών των ομάδων και εφόσον το επιθυμούν οι περισσότεροι ,θα το συνεχίσουμε!
Ευχαριστούμε τον Χορηγό της εκδήλωσης Κ. Εδιάρογλου Ισαάκ , όλες τις ομάδες που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, τους αθλητές, τους γονείς , τους διαιτητές – ιδιαιτέρως τον νεαρό ανερχόμενο διαιτητή Παπαοικονόμου Βασ.- τους παρόχους Α βοηθειών. Ευχαριστούμε την διοίκηση της Γαλάτιστας για την παραχώρηση του γηπέδου και του στησίματος όλων των γηπέδων και όχι μόνο.! Τέλος να ευχαριστήσουμε τους Κ. Παπαοικονόμου Νικ. , Πλουμή Κων., Αθανασιάδη Γιωρ., Παπά Βασ., Διαμαντούδη Αθ. για την βοήθεια τους στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και όχι μόνο!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here