Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής αισθάνεται την ανάγκη, με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων Α’, Β΄ και Γ΄ Ερ. κατηγορίας, να ευχαριστήσει από καρδιάς, όλα τα σωματεία που έλαβαν μέρος σε αυτά, είτε πρωταγωνίστησαν αγωνιστικά είτε όχι. Μια ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε, δίνοντάς μας νέα ερεθίσματα, νέες εμπειρίες, άλλες οπτικές αντιμετώπισης των πραγμάτων.

Η αγωνιστική περίοδος 2019 – 2020, σηματοδοτεί ένα σημείο εκκίνησης για το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής με τη δημιουργία τριών νέων κατηγοριών, με νέο τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με τη στήριξη τη δική σας θα τα καταφέρουμε.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα μέχρι το τέλος τρέχοντος μηνός, θα σας γνωστοποιήσουμε μέσω της ιστοσελίδας μας, χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με την νέα αγωνιστική περίοδο, την έναρξη της κ.λπ.

Αφού ευχαριστήσουμε για μια ακόμη αφορά όλα τα σωματεία μας για τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα, θα θέλαμε να τονίσουμε ιδιαιτέρως την εκπληκτική αγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής του Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ που τον οδηγεί σε νέες προκλήσεις από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Καλό καλοκαίρι σε όλους . . .