Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ενημερώνει τα σωματεία – μέλη της ότι, στα πλαίσια συμμόρφωσης με το νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, η διαδικασία προσκόμισης στα γραφεία της Ένωσης των εντύπων συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, έλαβε παράταση έως την Παρασκευή 28.09.2018.

Υπενθυμίζουμε ότι όποιος ποδοσφαιριστής δεν αποδεχτεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων (αποκλειστικά για λόγους που αναγράφονται στην πράξη συναίνεσης) από την Ε.Π.Σ. και την Ε.Π.Ο., δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις που αγωνίζεται η ομάδα του.

Επίσης, στην περίπτωση που τα σωματεία – μέλη μας δεν θα δύνανται να προσκομίσουν συμπληρωμένα έντυπα για όλους τους εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές τους, δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις θα έχουν μόνο όσοι ποδοσφαιριστές αποδεχτούν την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων (π.χ. αν ένα σωματείο έχει 100 εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές και προσκομίσει έντυπα για τους 50, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι 50 ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν το έντυπο).

Οι ποδοσφαιριστές χρειάζεται να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν ΜΙΑ ΜΌΝΟ ΦΟΡΆ το έντυπο και όχι σε κάθε μεταβολή που θα ακολουθεί μεταγενέστερα.

Το έντυπο θα συνυποβάλλεται με την αίτηση μεταβολών για τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να πραγματοποιήσουν μεταβολές και θα φέρει το ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ.

Τα έντυπα συναίνεσης των ανηλίκων ποδοσφαιριστών θα πρέπει να υπογράφονται από τον κηδεμόνα και να φέρουν το γνήσιο της υπογραφής.

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, μετά την προσκόμιση των εντύπων από τα σωματεία – μέλη της και αφού δημιουργήσει καταστάσεις με τους εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές του κάθε σωματείου της, θα τις παραδώσει θεωρημένες πίσω σε αυτά. Στη συνέχεια τα σωματεία υποχρεούνται να προσκομίζουν τις ως άνω καταστάσεις μαζί με τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας στον διαιτητή πριν από κάθε αγώνα.

Το έντυπο διατίθεται από τη γραμματεία της Ένωσης ή εκτυπώνεται από την ιστοσελίδα της από την ενότητα “ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ” – “ΕΝΤΥΠΑ”. Το έντυπο της πράξης συναίνεσης για τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές των σωματείων υπάρχει μεταφρασμένο στην αγγλική γλώσσα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here