Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις προεπιλογής Εθνικών ομάδων ,των τμημάτων Κ-16 ( γεννηθ.2008 )  και Κ-14  ( γεννηθ. 2007 )των Μικτών ομάδων της Ένωσής μας, από τους Κ.Κ. Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο ( τεχνικού διευθυντή Εθνικών ομάδων ), Θέου Αναστάσιο ( Ομοσπονδιακού προπονητή Εθνικών ομάδων Κ19 ), Βίνου Σωτήρη ( Γυμναστή Προπονητών Εθνικών Ομάδων ) και Αλεξιάδη Αλέξανδρο ( Ομοσπονδιακού προπονητή Εθνικής ομάδας Κ-17 ), την Δευτέρα 9 Ιαν. 2023 στο Ενωσιακό γήπεδο Καλυβών.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές , προπονήσαν τις ομάδες ,   με ειδικό πρόγραμμα , συζήτησαν με τους προπονητές των Μικτών μας ομάδων κ.κ. Κουτσουρέ Βαγγέλη και Λαφαντάρη Λευτέρη, με τον Αναπληρωτή πρόεδρο και υπεύθυνο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου της ένωσής μας κ. Εδιάρογλου Ισαάκ, ενώ, συνομίλησαν και με αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, αξίζει να σημειωθεί, επέδειξαν πολύ μεγάλο πάθος και ένταση στις προσπάθειές τους, κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό, αυτό το “σαφάρι” των ομοσπονδιακών προπονητών με την παρουσία τους σε προπονήσεις των κατά τόπους Μικτών ομάδων, το οποίο, εκτός των άλλων στοχεύει και στην ανίχνευση νέων ταλέντων ανά τη Χώρα, για τη στελέχωση των Εθνικών μας ομάδων.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές, μέσω του κ. Εδιάρογλου Ισαάκ, συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής για την υποδοχή και φιλοξενία που συνάντησαν.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧ Σταύρος Σαρηγιαννίδης και όλο το ΔΣ , ευχαριστεί τον Τεχνικό Διευθυντή Εθνικών Ομάδων Κ Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο μαζί με το επιτελείο του για την τιμή που μας έκαναν , να έρθουν δίπλα  μας , προκειμένου να επιλέξουν τους αυριανούς ποδοσφαιριστές των Εθνικών Ομάδων μας !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here