Συνεχίζουμε τις προπονήσεις πλέον , μόνο της Κ14 και προετοιμαζόμαστε για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων , καθώς η Κ14 έχει περάσει στις 16 καλύτερες ομάδες ως πρώτη, με την καλύτερη άμυνα και επίθεση στο όμιλο που αγωνίζονταν, μεταξύ των ΕΠΣΣΕΡΡΩΝ , ΕΠΣΔΡΑΜΑΣ και ΕΠΣΚΙΛΚΙΣ ! Η Κ16 έμεινε στην δεύτερη θέση και έμεινε εκτός συνέχειας , όμως με μία πολύ καλή επίδοση , καθώς δεν είχε ήττα , παρά μόνο 2 νίκες και 4 ισοπαλίες , έχοντας την καλύτερη άμυνα και επίθεση στον όμιλο !

Αξίζουν συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες μας , καθώς οι επιδόσεις ήταν από τις καλύτερες των τελευταίων ετών , κάτι που δείχνει πως με συνεχή δουλειά , επιμονή και υπομονή , έρχονται τα αποτελέσματα !  Συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές των μικτών της Ένωσής μας , Κ.Κ. Κουτσουρέ Ευάγγελο και του συνεργάτη του , Κ. Λαφαντάρη Ελευθέριο , καθώς και σε  όλους τους προπονητές των ομάδων από τις οποίες στελεχώθηκαν οι μικτές μας , καθώς φαίνεται ότι γίνεται και εκεί , οργανωμένη και μεθοδευμένη  δουλειά ! Ευχόμαστε καλή συνέχεια με τις ομάδες τους  στους ποδοσφαιριστές της Κ16 , τους ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους και την πολύτιμη βοήθεια τους !

Να ευχηθούμε τώρα καλή συνέχεια στην Κ14 και ευελπιστούμε να προχωρήσουμε ακόμη πιο πάνω , γιατί το αξίζουμε ! Ο επόμενος αγώνας κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την Τρίτη μετά το Πάσχα στις 18/04/23 !

Καλούνται  λοιπόν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές , να προσέλθουν την  ΔΕΥΤΕΡΑ 10/04/2023 στο  Γήπεδο Καλυβών ‘Ανδρέας Καλατζής’  για συμμετοχή τους στην προπόνηση .

  Να μη λείψει κανείς !! 

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ  ΜΟΝΟ  ΓΙΑ Κ14    17.15

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ  17.30

Κ14

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
1 ΜΑΛΛΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
2 ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3 ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4 ΤΕΡΤΙΡΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
5 ΨΕΥΤΟΓΙΩ’ΡΓΟΣ ΡΑΦΑΗΛ
6 ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
7 ΠΑΠΑΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ
8 ΤΣΑΛΚΙΤΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
9 ΜΑΝΩΛΉΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
10 ΤΣΙΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
11 ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
12 ΠΕΤΡΟΥ ΙΩΣΗΦ
13 ΓΙΑΠΠΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
14 ΤΑΡΑΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
15 ΚΙΟΠΕΛΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
16 ΚΟΝΤΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
17 ΜΠΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
18 ΤΑΠΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
19 ΓΕΡΟΧΡΗΣΤΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
20 ΓΑΒΡΙΚΟΥΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

Όλοι οι αθλητές να έχετε μαζί σας τα αντιανεμικά που σας δόθηκαν , όπως επίσης ενδυμασία της ΕΠΣΧ . Για όσους έχουν παραλάβει !