Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι το πρωτάθλημα Νέων θα συνεχιστεί και μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης με τον εξής τρόπο :

2η ΦΑΣΗ :

Οι δυο πρώτες ομάδες καθενός από τους πέντε ομίλους, δηλαδή δέκα ομάδες, θα σχηματίσουν δυο νέους ομίλους ( 1ο και 2ο ) με γεωγραφικά κριτήρια και θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε πρωτάθλημα δυο γύρων ( εντός και εκτός έδρας ) σε δέκα αγωνιστικές.

Οι υπόλοιπες εννέα ομάδες των πέντε ομίλων της πρώτης φάσης, θα σχηματίσουν επίσης δυο ομίλους ( 3ο και 4ο ) με γεωγραφικά κριτήρια, με πέντε ομάδες ο ένας και τέσσερις ομάδες ο άλλος και θα αγωνιστούν και αυτοί μεταξύ τους σε πρωτάθλημα δυο γύρων ( εντός και εκτός έδρας ) σε δέκα αγωνιστικές.

Στην επόμενη ( 3η ) φάση, προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες καθενός από τους 4 ομίλους της 2ης φάσης δηλαδή συνολικά 8 ομάδες.

 

3η ΦΑΣΗ ( ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ) :

Προκύπτουν 4 ζευγάρια που θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες ως εξής :

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ :

Δευτεραθλήτρια ομάδα 1ου ομίλου x πρωταθλήτρια ομάδα 4ου ομίλου

Δευτεραθλήτρια ομάδα 2ου ομίλου x πρωταθλήτρια ομάδα 3ου ομίλου

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ :

πρωταθλήτρια ομάδα 4ου ομίλου x δευτεραθλήτρια ομάδα 1ου ομίλου

πρωταθλήτρια ομάδα 3ου ομίλου x δευτεραθλήτρια ομάδα 2ου ομίλου

 

 

 

Στους αγώνες αυτούς δεν μετράνε τα εκτός έδρας τέρματα σε περίπτωση επίτευξης ίσου αριθμού τερμάτων και προκρίνεται στην ημιτελική ( 4η φάση ) η ομάδα που θα σημειώσει μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων και στους δυο αγώνες. Σε περίπτωση επίτευξης ίσου αριθμού τερμάτων από τις δυο ομάδες ακολουθείται η διαδικασία της ημίωρης παράτασης ( 15λ + 15λ ) και των πέναλτι αν χρειαστεί.

Οι 4 νικήτριες ομάδες προκρίνονται στην 4η ( ημιτελική φάση ).

4η ΦΑΣΗ ( ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ) :

Γίνεται κλήρωση στα γραφεία της Ένωσης μεταξύ των 4 ομάδων που προκρίθηκαν από την προημιτελική ( 3η ) φάση και προκύπτουν 2 ζευγάρια που θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες εντός και εκτός έδρας και οι νικητές προκρίνονται στον Τελικό που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η διοργανώτρια. Σε περίπτωση επίτευξης ίσου αριθμού τερμάτων και στην ημιτελική φάση, επίσης δεν μετράνε τα εκτός έδρας τέρματα και ακολουθείται η διαδικασία της ημίωρης παράτασης και των πέναλτι αν χρειαστεί.

Τα έξοδα διαιτησίας στην ημιτελική φάση και στον Τελικό βαρύνουν τη διοργανώτρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here