ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει τον τρόπο συνέχισης του πρωταθλήματος Παίδων μετά την πρώτη φάση των ομίλων :

Από τους πέντε ομίλους, προκρίνονται στην επόμενη φάση οι δυο πρώτες ομάδες ( σύνολο δέκα ).

Γίνεται κλήρωση ( στα γραφεία της Ένωσης την Πέμπτη 12 Απριλίου ) και προκύπτουν πέντε ( 5 ) ζευγάρια, που θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες εντός και εκτός έδρας (15 και 22 Απριλίου ). Οι πέντε νικήτριες ομάδες των ζευγαριών αυτών, προκρίνονται στην προημιτελική φάση και μαζί τους και οι τρεις καλύτερες των ηττημένων ( σύνολο 8 ομάδες ). Οι καλύτερες των ηττημένων νοούνται αυτές με τα καλύτερα αποτελέσματα, π.χ. η ομάδα που στους δυο αγώνες θα έχει μια ήττα και μια ισοπαλία είναι «καλύτερη» από την ομάδα που θα έχει, στους δυο αγώνες αυτής της φάσης, δυο ήττες. Επίσης, η ομάδα που θα έχει μια ήττα και μια νίκη, είναι «καλύτερη» από αυτή που θα έχει μια ήττα και μια ισοπαλία. Σε περίπτωση ίδιων αποτελεσμάτων, π.χ. μια ήττα και μια ισοπαλία, θα μετρήσει η καλύτερη ( μικρότερη ) διαφορά τερμάτων και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας, η καλύτερη επίθεση.

 

Στη συνέχεια, νέα κλήρωση προημιτελικής φάσης ( στα γραφεία της Ένωσης 23 ή 24 Απριλίου ), τέσσερα ζευγάρια, εντός και εκτός έδρας ( 29 Απρ. και 6 Μαϊ. ), οι νικητές προκρίνονται στην ημιτελική φάση ( 4 ομάδες ).

Νέα κλήρωση ( 7 ή 8 Μαϊ. ), δυο ζευγάρια, εντός και εκτός έδρας ( 13 και 20 Μαϊ. ), οι νικητές προκρίνονται στον Τελικό, σε ουδέτερο γήπεδο.

Στις φάσεις των «10», των «8» και των «4», δεν μετράνε τα εκτός έδρας τέρματα. Σε περίπτωση επίτευξης ίσου αριθμού τερμάτων από τις δυο ομάδες στους δυο αγώνες, ακολουθεί εικοσάλεπτη παράταση ( 10΄ + 10΄ ) και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ :

5η και 6η αγωνιστική πρώτης φάσης : Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου και Τετάρτη μετά το ΠΑΣΧΑ 11 Απριλίου.

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «10» : 15 και 22 Απριλίου ( Κυριακές πρωί ).

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «8» ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ : 29 Απρ. και 6 Μαϊ. ( Κυριακές πρωί ).

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «4» ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ : 13 και 20 Μαϊ ( Κυριακές πρωί ή απόγευμα ).

ΤΕΛΙΚΟΣ : 27 Μαϊ. 2018 ( πρωί ή απόγευμα ).