Άλλη μια γιορτή του ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε το Σαββάτο 29 Φεβρουαρίου 2020 στο γήπεδο της Γαλάτιστας , καθώς ολοκληρώθηκαν οι δυο τελευταίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα Κ16 , αυτές των δύο τελικών , του μικρού τελικού μεταξύ των ομάδων : ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  και του μεγάλου τελικού μεταξύ των ομάδων : Α.Σ. ΚΟΣΜΟΣ  – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

Ευχαριστούμε την  διοίκηση του Ανθεμούντα Γαλάτιστας για την βοήθεια που παρείχε ώστε να διεξαχθούν ομαλά οι δύο τελικοί,τους γονείς των παιδιών που βρέθηκαν στο πλευρό τους και χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των αθλητών , τους προπονητές των ομάδων για το έργο τους, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μάλαμα Κυριακή που μας τίμησε με την παρουσία της , καθώς επίσης τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Προποντίδας Κ. Κοκκινίδη Κωνσταντίνο , την Αντιδήμαρχο του Δήμου Πολυγύρου Κ. Αβέρη Μαρία , την φωτογράφο Κ. Φένια Χρηστίδου που κοσμεί με την παρουσία της τα γήπεδα της Χαλκιδικής και βρίσκεται πάντα δίπλα μας αφιλοκερδώς ! Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Κ. Λάκη Χατζούδη για την παραχώρηση των ηχητικών συστημάτων και την βοήθεια που μας παρείχε καθ’όλη την διάρκεια των αγώνων !

Αποτελέσματα:

Μικρός Τελικός

ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1-4

Μεγάλος Τελικός

Α.Σ. ΚΟΣΜΟΣ  – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ 3-2

Πρωταθλητής : ΚΟΣΜΟΣ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

2η θέση :  ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

3η θέση : ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

4η θέση : ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Δίνουμε επόμενο ραντεβού στην  τελευταία αγωνιστική  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  μικτών ομάδων Κ12 και Κ14 ,την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στο ενωσιακό γήπεδο των Καλυβών ‘Ανδρέας Καλατζής ‘, με αντίπαλο τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣΣερρών στις 12.30 ο αγώνας των Κ12 και στις 14.00 ο αγώνας των Κ14.

Ας βοηθήσουμε με την παρουσία μας , τους μικρούς αθλητές να φέρουν άλλη μία νίκη , μετά την νίκη επί των ομάδων της ΕΠΣΘράκης !!

Σας περιμένουμε !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here