Σε ένα φανταστικό περιβάλλον – σε αυτό του SANI IKOS GROUP , στην Νέα Φώκαια – θα φιλοξενηθούν όλοι οι αθλητές των μεικτών ομάδων της ένωσης μας !
Κάθε Σάββατο του Μαΐου , 7-14-21 και 28 του Μήνα , 12 αθλητές μας , θα επισκέπτονται τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΣΑΝΗ και θα προπονούνται υπό τις οδηγίες προπονητών σε συνεργασία με την Ακαδημία ποδοσφαίρου της GHELSEA ! Έτσι θα δoθεί η δυνατότητα σε 48 ποδοσφαιριστές των μεικτών μας , να πάρουν εφόδια από μια Ακαδημία ποδοσφαίρου παγκόσμιας αναγνώρισης !
Στο τέλος της ημέρας , μια έκπληξη μας επιφυλάσσει , για τους αθλητές μας ,ο όμιλος SANI IKOS GROUP ! Δεν θα πρέπει να λείψει κανείς !
Η εμπειρία μοναδική !!
Να σημειώσουμε ότι το ίδιο θα επαναληφθεί και τον Μήνα Σεπτέμβριο !
Οι ποδοσφαιριστές των μεικτών που θα ζήσουν την εμπειρία αυτή γι’ αυτό το Σάββατο 07/05/22 είναι οι εξής :
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΧΤΩΝ 2008-2009
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΤΣΙΚΑΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΤΣΙΚΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΨΕΥΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΤΣΑΡΚΙΤΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΡΟΔΑΚΙΝΙΑΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
ΛΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΟΡΦΕΑΣ
ΤΣΙΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΙΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΠΑΠΑΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ
ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΠΕΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στα γήπεδα του SANI στις 09.00 το πρωί , ντυμένοι με τα ρούχα της ΕΠΣΧ και με  ποδοσφαιρικά παπούτσια και καλαμίδες !Με το που φτάσετε στο SANI θα ρωτήσετε τον φύλακα που βρίσκονται τα γήπεδα και θα πάτε εκεί με το αυτοκίνητό σας . Θα ενημερώσετε ότι είστε προσκεκλημένοι για προπόνηση . Υπάρχει και πάρκινγκ δίπλα στα γήπεδα !