ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ –ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ , ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00),ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣΧ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΧ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΣΧ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ , ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ, ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΧ, ΣΥΣΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ . ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΒΙΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ. ΟΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΤΡΑ ΤΟΥ ,ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΑ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΡΩΝΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔ/ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ Ι. ΠΑΝΟΥ

 

ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

ΚΑΠ:ΑΡΘΡΟ 18, 19, 20

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,ΑΠΕΙΛΕΣ,ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑ