Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνάντηση της διοίκησης της ΕΠΣΧ αλκιδικής – επιτροπών διαιτησιας – παρατηρητών, με τους παρατηρητες αγωνων την Πέμπτη 11 ΙΑΝ στα γραφεία της ΕΠΣΧ . Έγινε μια πολύ καλή συζήτηση για θέματα συνεργασίας των παρατηρητων με τους διαιτητές αλλά και με παράγοντες και ποδοσφαιριστές ομάδων καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά και πριν και μετά!! Τέθηκαν και αρκετές ερωτήσεις οι οποίες απαντήθηκαν και λύθηκαν πολλές απορίες προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα στα γήπεδα !!
Επίσης εκπαιδεύτηκαν όλοι για το πώς θα ενημερώνουν άμεσα, μέσα από τα κινητά τους τηλεφωνα , το σαιτ της Ένωσης, προκειμένου το φίλαθλο κοινό να ενημερώνεται αμμεσα και σε πραγματικό χρόνο για την ροή των αποτελεσμάτων και όχι μόνο !
Ειναι μια μεγαλη καινοτομία που θα πρέπει να στηρίξουν όλοι οι παρατηρητές έτσι ώστε να πιάσει τόπο αυτή η κίνηση!
Ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο να έχουμε κάποια θέματα λόγω έναρξης και λόγω πρώτης φοράς που γίνεται κάτι τέτοιο !
Έτσι λοιπόν θα μπορεί ο φίλαθλος να μπαίνει στο σάιτ της ΕΠΣΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και να βλέπει την ροή των αποτελεσμάτων χωρίς να περιμένει να τελειώσουν οι αγώνες! Σίγουρα στην αρχη θα γίνουν και κάποια λάθη,καθώς όποιος δουλεύει κάνει και λάθη, λάθη δεν κάνουν αυτοί που δεν δουλεύουν!! Θελουμε λοιπον την επιοικια του φιλαθλου κοινού!!
Γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και εμείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένουμε πίσω !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here