Σε ένα γήπεδο κατάμεστο από κόσμο ,την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στο δημοτικό στάδιο Ορμύλιας, παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι τον Τελικό Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ”ΓΥΡΟχωριό” , έναν καταπληκτικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ» και «Α.Ο ΣΑΡΤΗΣ». Νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του <<Α.Ο ΣΑΡΤΗΣ» με σκορ 1 – 2.

Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ Χαλκιδικής ευχαριστεί θερμά για την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του Τελικού, τον Δήμαρχο Πολυγύρου κ. Εμμανουήλ Γεώργιο , τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Λελεγιάννη Ιωάννη, την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής και την Πυροσβεστική.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ομάδας <<ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ>> για την φιλοξενία , την συνεργασία και την παράδοση ενός αγωνιστικού χώρου άρτια οργανωμένου.

Ευχαριστούμε επίσης τον μεγάλο χορηγό του κυπέλλου ”ΓΥΡΟχωριό” στην Ν. Καλλικράτεια για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφερε.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που ξεπέρασαν τον προσδοκώμενο αριθμό , συμμετέχοντας στην γιορτή αυτή με διάθεση, χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις.