Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει τον ορισμό του Τελικού του πρωταθλήματος υποδομών ‘SANI IKOS GROUP’ Κ-14 :

Σάββατο 20 Μαϊου 2023   Ώρα : 18:00

  ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 

  ΓΗΠΕΔΟ : ΑΡΝΑΙΑΣ

Η ΕΠΣΧ θέλοντας να βοηθήσει την προσπάθεια κάποιων ηρώων γονέων και φίλων του συλλόγου  Ατόμων με Αναπηρία του νομού Χαλκιδικής «Η Αγάπη» , θα τοποθετήσει στην είσοδο του γηπέδου, κουμπαρά, αναμένοντας την στήριξη του φίλαθλου κοινού !

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία του νομού Χαλκιδικής «Η Αγάπη» που εδρεύει στον Πολύγυρο ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1992 από μια ομάδα γονέων και φίλων, προκειμένου να υπερασπιστεί θέματα κοινού ενδιαφέροντος για όλες τις κατηγορίες αναπηρίας και να αποτελέσει έναν ανεξάρτητο και ισχυρό φορέα εκπροσώπησης στην ελληνική κοινωνία και Πολιτεία.
Κύρια αποστολή του συλλόγου ήταν και συνεχίζει να είναι η καταπολέμηση των διακρίσεων σε βάρος των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, και η προώθηση, προστασία και απόλαυση των ανθρωπίνων και συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους. Ιδίως όσον αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, αυτά καθιερώνονται με τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών που η χώρα μας μαζί με το Προαιρετικό της Πρωτόκολλο επικύρωσε με τον ν. 4074/2012.