Μετά από ερωτήσεις πολλών σωματείων αναφορικά με την υποχρεωτική συμμετοχή ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το έτος 1997 ή και μεταγενέστερα στα πρωταθλήματα Α’, Β΄και Γ΄ Ερ. κατηγορίας, Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής διευκρινίζει :

Α΄ κατηγορία : Συμμετέχει υποχρεωτικά στην αρχική ενδεκάδα και σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, τουλάχιστον ένας ( 1 ) ποδοσφαιριστής γεννημένος το έτος 1997 ή και μεταγενέστερα, ανεξαρτήτου εθνικότητας.

Β΄και Γ΄κατηγορία : Συμμετέχουν υποχρεωτικά στην αρχική ενδεκάδα και σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, τουλάχιστον δυο ( 2 ) ποδοσφαιριστές γεννημένοι το έτος 1997 ή και μεταγενέστερα, ανεξαρτήτου εθνικότητας.

Σε περίπτωση αποβολής του ενός ή και των δυο αυτών ποδοσφαιριστών, ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά και χωρίς περαιτέρω κυρώσεις.

Στην ιδιαίτερη περίπτωση που ομάδα καλείται, για οποιονδήποτε λόγο, να ξεκινήσει τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές, υποχρεωτικά ο ένας ( για την Α΄ κατηγορία ) ή, οι δυο ( για την Β΄ και Γ΄ κατηγορία ) από τους εννέα, θα είναι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το έτος 1997 ή και μεταγενέστερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here