Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι τελικοί υποδομών Κ-12 και Κ-16 ‘’SANI IKOS GROUP ‘’ στο στάδιο της Ν. Τρίγλιας την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 , με την συμμετοχή των ομάδων : Κ-12 ” Α.Ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ” και Κ-16 ” ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2006 ” .

  Αρχικά διεξήχθη ο αγώνας του Κ-12 έληξε με σκορ 0 – 4 υπέρ της Βαρβάρας .Στη συνέχεια ακολούθησε ο αγώνας του Κ-16 ο οποίος έληξε με σκορ 2 – 1 υπέρ του Θερμαϊκού Πορταριάς .

  Ήταν δύο τελικοί αντάξιοι αντρικών πρωταθλημάτων , με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Το πλήθος των φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου αποζημιώθηκαν πλήρως. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες για την συμμετοχή τους στους τελικούς.

  Να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Κ. Καρρά . τον Αντιδήμαρχο Κ. Καραπανταζή του Δήμου Προποντίδας για την παραχώρηση του γηπέδου της Τρίγλιας, το οποίο βρισκόταν σε άριστη κατάσταση , καθώς επίσης και τον κ. Ακασιάδη , τον κ. Λάμπρου και τον κ. Ευσταθίου για την άριστη συνεργασία που είχαν με την ΕΠΣΧ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των τελικών .

  Ευχαριστούμε τον Μέγα χορηγό των πρωταθλημάτων υποδομών ”SANI IKOS GROUP” για την πολύτιμη βοήθεια προς την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής . Ευχαριστούμε την εταιρεία Άθως για την δωρεάν παροχή των νερών για όλους τους τελικούς αγώνες υποδομών . 

  Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Εταιρεία ” ANTENNA CENTER KATRANIS ” για την κάλυψη ήχου και φωτισμού κατά την διάρκεια όλων των τελικών , Κ-12,Κ-14,Κ-16.

  Η Ε.Π.Σ.Χ στήριξε και τον σύλλογο ΑΜΕΑ Αγάπη τοποθετώντας στην είσοδο του σταδίου κουμπαρά. Ευχαριστούμε όλους εσάς που βοηθήσατε με το υστέρημα σας , αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Κ-12 Α.Ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

 

Κ-16 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2006