Με τους τελευταίους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου 2022, ολοκληρώθηκαν και φέτος τα πρωταθλήματα Α΄1, Α΄ και Β΄ Ερ. κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

 

Πρωταθλήτρια ομάδα Χαλκιδικής αναδείχθηκε ο Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ, που συμμετέχει ήδη, στο «πρωτάθλημα πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ΄ Εθν. κατηγορία της περιόδου 2022 – 2023», ενώ υποβιβάστηκαν από την Α΄1 στην Α΄ κατηγορία, ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ, ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ και ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ.

Στο πρωτάθλημα της Α΄ ερ. κατηγορίας πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ, που μαζί με τον Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ ανεβαίνουν  στην Α΄1 ερ. κατηγορία της επόμενης περιόδου. Υποβιβάζεται στη Β΄ κατηγορία, η ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ.

Στο πρωτάθλημα της Β ‘ ερ. κατηγορίας ”OXIA Αθλητική εμπορική ΑΕ ”, πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε  η ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ, που μαζί με τον ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και τον ΤΟΡΩΝΑΙΟ ΣΥΚΙΑΣ ανεβαίνουν  στην Α ερ. κατηγορία της επόμενης περιόδου.

Συγχαίρουμε, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της φετινής περιόδου, ιδιαιτέρως δε, αυτές που πρωταγωνίστησαν είτε με την ανάδειξή τους ως πρωταθλήτριες κατηγορίας είτε με τον προβιβασμό τους σε ανώτερη κατηγορία, σε μια αγωνιστική περίοδο με όλες τις δυσκολίες και τα μέτρα περιορισμού – προστασίας από την πανδημία.

Ευχόμαστε, τα πρωταθλήματα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να διεξαχθούν με περισσότερες ελευθερίες και φυσικά περισσότερες συμμετοχές.

 

Δεν ξεχνάμε τον αντιπρόσωπό μας στις εθνικές διοργανώσεις,

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ . . .