1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

Κ12
ΕΠΣΧ – ΕΠΣΕβρου 1-4
Κ14
ΕΠΣΧ – ΕΠΣΕβρου 0-2
Με συνεχή βροχή αγωνίστηκαν οι ομάδες μας και δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο βαθμό ! Η Κ12 ήταν καλύτερη στο 1ο ημίχρονο , είχε κατοχή μπάλας , όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες να βάλει περισσότερα τέρματα από ένα . Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 1-1 ! Στο 2ο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε όπως αρχίσαμε , οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι και δίκαια πήραν την νίκη !
Η Κ14 αντίθετα μπήκε πολύ νωχελικά στο γήπεδο , φάνηκε να φοβήθηκε τον αντίπαλο , κλείστηκε πίσω και το ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας να χάνει με 2-0 , παρότι είχε δοκάρι και κάποιες ευκαιρίες ! Στο 2ο ημίχρονο ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα που θα την βοηθούσε ψυχολογικά για να ανεβάσει στροφές !
Έτσι μοιραία ηττήθηκε με 2-0 !
Δεν πειράζει , συνεχίζουμε δυνατά και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε !
Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των παιδιών ,παρά την συνεχή βροχή ! Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Αρη Παλαιοχωρίου για την παραχώρηση του γηπέδου και ιδιαίτερα τον Γρήγορη Παπαθανασιου για την βοήθεια που παρείχε από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων .
Ευχαριστούμε και τον Στελάρα , τον ακούραστο βοηθό του Γρηγόρη , αλλά και του Άρη Παλαιοχωρίου !
Με σημειώσουμε τέλος πως στο γήπεδο παρευρέθησαν για Σκαουτινγκ ο Κ. Αντωνιαδης Βασίλειος , παίχτης και προπονητής του Ηρακλή παλαιότερα και όχι μόνο , επίσης ο Κ. Βλάχος Γιάννης εκ μέρους των τμημάτων υποδομών του ΠΑΟΚ ! Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία τους !
Να ευχηθούμε καλή πορεία στις ομάδες της ΕΠΣΕβρου !
Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 18/12/19 με την ΕΠΣΜακεδονίας στην Μίκρα της Θεσσαλονίκης !