Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, διοργανώνει το 1ο πιλοτικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην άμμο, για άνδρες και γυναίκες, το καλοκαίρι του 2018.

Δικαίωμα συμμετοχής, εκτός των σωματείων ποδοσφαίρου Άμμου, που ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν στο  Νομό μας, έχουν όλα ανεξαιρέτως τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής που είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα της Ομοσπονδίας, υποβάλλοντας στην ομοσπονδία – δια μέσου της Ένωσης – μια απλή δήλωση συμμετοχής, αφού πρόκειται για «πιλοτικό πρωτάθλημα».

Το κάθε σωματείο, μπορεί να διαθέτει τους ποδοσφαιριστές που ήδη ανήκουν στη δύναμή του ή και να «εγγράψει» για το τμήμα της ειδικής μορφής ποδοσφαίρου Άμμου ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε άλλα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου 11 x 11.  Οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα με «ειδική βεβαίωση συμμετοχής» – αντί του δελτίου ΕΠΟ – η οποία θα εκδίδεται από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής. Το πρωτάθλημα είναι Πανελλαδικό και θα διοργανωθεί σε οκτώ ομίλους με 4 ομάδες στον κάθε όμιλο, με γεωγραφικά κριτήρια.

Η τελική επιλογή των Ενώσεων που θα φιλοξενήσουν τα κατά τόπους τουρνουά θα βασίζεται στην τουριστική δυναμική του Νομού στον οποίο ανήκει η Ένωση, στην υποδομή των οργανωμένων παραλιών και στην ύπαρξη, ή στην δυνατότητα δημιουργίας γηπέδου.

Τα σωματεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει – μέσω της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής -, να αποστείλουν στην διεύθυνση αγωνιστικού, υπόψιν της υποεπιτροπής «Άμμου», έγγραφο με το οποίο θα δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για το εν λόγω πρωτάθλημα, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΙΟΥ 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here