2017-2018

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΠΣΧ 2017-2018:

Δευτερα 28 Αυγ 2017

H ετήσια εκδήλωση της Ένωσης, πραγματοποιήθηκε φέτος, στο beach-bar riviera  της  υπέροχης παραλίας του Άη Γιάννη της Νικήτης.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧ Σταύρος Σαρηγιαννίδης, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, τόνισε ιδιαίτερα την υποχρεωτική παρουσία σε όλα τα παιχνίδια της φετινής περιόδου, πιστοποιημένων διασωστών, οι οποίοι παρακολούθησαν σχετικά σεμινάρια, χρηματοδοτούμενα από την Ένωση. Υπογράμμισε επίσης την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ποδοσφαιριστών, ευχαριστώντας ταυτόχρονα όλα τα σωματεία για την ανταπόκρισή τους. “Μιλάμε για ερασιτέχνες, η υγεία των οποίων είναι πάνω απ’ όλα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ.
Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του οικοδεσπότη Δημάρχου Σιθωνίας Ιωάννη Τζίτζιου, αφού για πρώτη φορά η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε στην περιοχή, ενώ το “παρών” έδωσε και ο Πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ Γιώργος Πασσαλής.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧ παρέδωσε στον ”ομόλογό” του του Άρη Παλαιοχωρίου Κώστα Μαρκογιάννη το Κύπελλο του Πρωταθλητή, συνοδευόμενο από ευχές για κάθε επιτυχία στην Γ’ Εθνική, ενώ ο Άγγελος Ραμιώτης παρέλαβε, για μία ακόμα φορά, το έπαθλο του πρώτου σκόρερ της Α’ Κατηγορίας.
Βραβεύθηκαν ακόμη οι Πρωταθλητές Βορείου και Νοτίου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας Αριστοτέλης Σταγείρων-Στρατονίκης και Όλυνθος Ολύνθου αντίστοιχα, όπως και οι πρώτοι σκόρερς Αλέξανδρος Αλεξάνδρου (Βορράς) και Μανώλης Πανισκάκης (Νότος).
Ακολούθησαν οι δευτεραθλητές Προποντίς Νέου Μαρμαρά και Διγενής Λακκώματος, αλλά και ο Ηρακλής Νέας Φώκαιας.

H