Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, με αφορμή την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων ανδρών περιόδου 2023 – 2024, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την επιτροπή διαιτησίας της Ένωσης και να τονίσει το εξαιρετικά πολύτιμο έργο της τα τελευταία έξη χρόνια, από τον Μάϊο του 2018.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τον Λάζαρο Πάνου, πρόεδρο, τον Πέτρο Δροσινό και τον Δημήτρη Κασαμπαλή, μέλη της επιτροπής διαιτησίας. Προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια τα μέγιστα στην ομαλή ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, εργάστηκαν ακούραστα σε όλο το φάσμα της διαιτησίας, στελέχωσαν και ανανέωσαν τη δύναμη των διαιτητών της Eνωσής μας, μέσα από τις σχολές διαιτησίας που σε ετήσια βάση οργάνωναν, με νέα ελπιδοφόρα παιδιά, και τώρα, με την ολοκλήρωση των καθηκόντων τους, αφήνουν ισχυρή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Αγαπητοί Φίλοι – συνεργάτες, αγαπητέ Λάζαρε, Πέτρο και Δημήτρη, μείνετε μαζί μας, δίπλα μας, συμπαρασταθείτε με την πολύτιμη εμπειρία σας, στους νέους που θα στελεχώσουν την επιτροπή διαιτησίας. Το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής σας χρειάζεται για τα επόμενα βήματά του.

Σας Ευχαριστούμε και πάλι . . .