Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο πρώτος εκ των τριών τελικών υποδομών Κ14 ‘’SANI IKOS GROUP ‘’ στο στάδιο της Αρναίας την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 11.00 πμ , με την συμμετοχή των ομάδων : ”Αετός Βαρβάρας” και ”Ανθεμούς Γαλάτιστας” .

Ο αγώνας έληξε 3-1 υπέρ της Βαρβάρας .  Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι αντάξιο αντρικών πρωταθλημάτων , με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Το πλήθος των φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου αποζημιώθηκαν πλήρως.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την συμμετοχή τους στον τελικό.

Να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αριστοτέλη για την παραχώρηση του γηπέδου της Αρναίας , καθώς επίσης και την διοίκηση του ”Απόλλων Αρναίας” .

Ευχαριστούμε τον Μέγα χορηγό των πρωταθλημάτων υποδομών ”SANI IKOS GROUP” για την πολύτιμη βοήθεια προς την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής . Ευχαριστούμε την εταιρεία Άθως για την δωρεάν παροχή των νερών για όλους τους αγώνες υποδομών . 

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Βαλιάνο Στυλιανό και τον Πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Καρανάσιο Ευθύμη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η Ε.Π.Σ.Χ στήριξε και τον σύλλογο ΑΜΕΑ Αγάπη τοποθετώντας στην είσοδο του σταδίου κουμπαρά. Ευχαριστούμε όλους εσάς που βοηθήσατε με το υστέρημα σας , αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Δίνουμε ραντεβού την επόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στο στάδιο της Τρίγλιας για τους άλλους δύο τελικούς υποδομών Κ12 και Κ16 στις 17.00 και 19.00 αντίστοιχα.